PODMÍNKY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ GDPR

1. Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je TEGA trade, s.r.o., Na Valech 5613/12A, 722 00 Ostrava-Třebovice, IČ 04658736, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl C, vložka 64657 (dále jen: „správce“).
  2. Kontaktní údaje správce jsou

adresa: Na Valech 5613/12A, 722 00 Ostrava-Třebovice

email: justgo@seznam.cz

telefon: +420 607 971 204

 

2. PRÁVNÍ ZÁKLAD ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Právním základem zpracování Vašich osobních údajů je skutečnost, že toto zpracování je nezbytné pro:

1. splnění smlouvy mezi Vámi a správcem nebo pro provedení opatření správcem před uzavřením takové smlouvy ve smyslu čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „nařízení“);

2. splnění právních povinností, které se na správce vztahují, ve smyslu čl. 6 odst. 1 písm. c) nařízení, a to konkrétně zejména splnění povinností uložených správci obecně závaznými právními předpisy, zejména zákonem č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů, zákonem č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů, ve znění pozdějších předpisů, a zákonem č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů.

 

3. ÚČEL ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Účelem zpracování Vašich osobních údajů je plnění smlouvy mezi Vámi a správcem, včetně doručení zboží a řešení práv z odpovědnosti za vady, či provedení opatření správcem před uzavřením takové smlouvy a dále plnění souvisejících veřejnoprávních povinností správcem.

Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 nařízení.

4. DOBA ULOŽENÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Vaše osobní údaje budou zpracovávány po dobu trvání účinků práv a povinností ze smlouvy a dále po dobu nutnou pro účely archivování podle příslušných obecně závazných právních předpisů, nejdéle však po dobu stanovenou obecně závaznými právními předpisy.

 

5. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

Příjemci osobních údajů jsou osoby

- podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,

- zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,

- zajišťující účetní služby na základě smlouvy.

Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

 

6. Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.

Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

 

7. Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména zaheslování počítačů, zaheslování jednotlivých administrativních a účetních programů, zabezpečené místnosti pro uložení dokumentů.
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

 

8. Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte
  3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

 

 

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

 

 

 

 


Nejprodávanější produkty

Informace

Novinky

  • Satch Blue Compass
    Satch Blue Compass

    Studentský batoh Satch – Blue Compass je určen pro školáky a studenty od...

    3 190 Kč
  • Ergobag Prime fialový 2019
    Ergobag Prime fialový 2019

    Školní batoh Ergobag prime- fialový – ramenní propruh lze výškově...

    3 190 Kč
  • Gumáky KTR fotbal
  • Zl ScratchWars Gamer
    Zl ScratchWars Gamer

    Vyrobena z unikátního medicínského materiálu Bez ftalátů, změkčovadel,...

    239 Kč
  • ZL ScarchWars Tučňák
    ZL ScarchWars Tučňák

    Vyrobena z unikátního medicínského materiálu Bez ftalátů, změkčovadel,...

    239 Kč
  • Ciciban RYANA 440
    Ciciban RYANA 440

    Bačkůrky, domácí přezůvková obuv. Lehká, s ohebnou podešví a tvarovanou...

    530 Kč
  • Ciciban CHANEL 440
    Ciciban CHANEL 440

    Bačkůrky, domácí přezůvková obuv. Lehká, s ohebnou podešví a tvarovanou...

    530 Kč
  • Ciciban RICKY 440
    Ciciban RICKY 440

    Bačkůrky, domácí přezůvková obuv. Lehká, s ohebnou podešví a tvarovanou...

    530 Kč
  • Mini NICHEL 1287
    Mini NICHEL 1287

    Celoroční vycházková obuv, celokožená. Lehká a ohebná podešev, zpevněný...

    1 599 Kč
  • Loren PELTRO 1417
    Loren PELTRO 1417

    Celoroční vycházková obuv, celokožená. Zpevněný opatek, zapínání na...

    1 740 Kč
  • Loren MELANZANA 1418
    Loren MELANZANA 1418

    Celoroční vycházková obuv, celokožená. Zpevněný opatek, zapínání na dva...

    1 740 Kč
  • Carmen VISONE 1510
    Carmen VISONE 1510

    Celoroční vycházková obuv, celokožená. Zpevněný opatek, zapínání na...

    1 680 Kč