PODMÍNKY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ GDPR

1. Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je TEGA trade, s.r.o., Na Valech 5613/12A, 722 00 Ostrava-Třebovice, IČ 04658736, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl C, vložka 64657 (dále jen: „správce“).
  2. Kontaktní údaje správce jsou

adresa: Na Valech 5613/12A, 722 00 Ostrava-Třebovice

email: justgo@seznam.cz

telefon: +420 607 971 204

 

2. PRÁVNÍ ZÁKLAD ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Právním základem zpracování Vašich osobních údajů je skutečnost, že toto zpracování je nezbytné pro:

1. splnění smlouvy mezi Vámi a správcem nebo pro provedení opatření správcem před uzavřením takové smlouvy ve smyslu čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „nařízení“);

2. splnění právních povinností, které se na správce vztahují, ve smyslu čl. 6 odst. 1 písm. c) nařízení, a to konkrétně zejména splnění povinností uložených správci obecně závaznými právními předpisy, zejména zákonem č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů, zákonem č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů, ve znění pozdějších předpisů, a zákonem č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů.

 

3. ÚČEL ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Účelem zpracování Vašich osobních údajů je plnění smlouvy mezi Vámi a správcem, včetně doručení zboží a řešení práv z odpovědnosti za vady, či provedení opatření správcem před uzavřením takové smlouvy a dále plnění souvisejících veřejnoprávních povinností správcem.

Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 nařízení.

4. DOBA ULOŽENÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Vaše osobní údaje budou zpracovávány po dobu trvání účinků práv a povinností ze smlouvy a dále po dobu nutnou pro účely archivování podle příslušných obecně závazných právních předpisů, nejdéle však po dobu stanovenou obecně závaznými právními předpisy.

 

5. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

Příjemci osobních údajů jsou osoby

- podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,

- zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,

- zajišťující účetní služby na základě smlouvy.

Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

 

6. Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.

Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

 

7. Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména zaheslování počítačů, zaheslování jednotlivých administrativních a účetních programů, zabezpečené místnosti pro uložení dokumentů.
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

 

8. Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte
  3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

 

 

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

 

 

 

 


Nejprodávanější produkty

  • ZL Zátka mix

    Náhradní zátka pro případ, že ostré dětské zoubky zdeformují zátku...

    15 Kč
  • ZL Krytka FLOPPY

    Nová R&B krytka FLOPPY® Zdravá a flexibilní -...

    42 Kč
  • Ciciban BILLY 440

    Bačkůrky. Domácí přezůvková obuv. Lehká, s ohebnou podešví a tvarovanou...

    530 Kč
  • Ciciban RINGO 440

    Bačkůrky, domácí přezůvková obuv. Lehká, s ohebnou podešví a tvarovanou...

    530 Kč
  • Ciciban NAVY 440

    Bačkůrky, domácí přezůvková obuv. Lehká, s ohebnou podešví a tvarovanou...

    530 Kč
  • Papuče NAVY N 440

    Bačkůrky. Domácí přezůvková obuv. Lehká, s ohebnou podešví a tvarovanou...

    499 Kč
  • Ciciban TAYLOR 440

    Bačkůrky. Domácí přezůvková obuv. Lehká, s ohebnou podešví a tvarovanou...

    499 Kč
  • ZL Víčko mix barev

    Náhradní víčko pro ZL včetně zátky a těsnění. Barevnou variantu uveďte...

    45 Kč
  • Ciciban RUSH 433

    Bačkůrky, domácí přezůvková obuv. Lehká, s ohebnou podešví a tvarovanou...

    560 Kč
  • Ciciban JEANS N 433

    Bačkůrky. Domácí přezůvková obuv. Lehká, s ohebnou podešví a tvarovanou...

    530 Kč

Informace

Novinky

  • Ciciban DAKOTA 433
    Ciciban DAKOTA 433

    Bačkůrky, domácí přezůvková obuv. Lehká a ohebná podešev, kožená...

    590 Kč
  • Ciciban GISEL 420
    Ciciban GISEL 420

    Bačkůrky, domácí přezůvková obuv. Lehká, s ohebnou podeševí a tvarovanou...

    530 Kč
  • Ciciban MUSTANG 498
    Ciciban MUSTANG 498

    Bačkůrky, domácí přezůvková obuv. Lehká a ohebná podešev, tvarovaná...

    799 Kč
  • Ciciban ASTERIX 499
    Ciciban ASTERIX 499

    Bačkůrky, domácí přezůvková obuv. Lehká a ohebná podešev, tvarovaná...

    760 Kč
  • Selfi BLUE 2381
    Selfi BLUE 2381

    Celoroční vycházková obuv, celokožená, s vyjímatelnou stélkou. Zpevněný...

    1 599 Kč
  • Selfi ROSA ANTICO 1374
    Selfi ROSA ANTICO 1374

    Celoroční vycházková obuv, celokožená, s vyjímatelnou koženou stélkou....

    1 599 Kč
  • Carmen FUMO 1587
    Carmen FUMO 1587

    1 899 Kč
  • Over NAVY 1101
    Over NAVY 1101

    Celoroční vycházková obuv, celokožená. Vyjímatelná kožená stélka....

    1 560 Kč
  • Smart OCEANO 2182
    Smart OCEANO 2182

    Balocchi je obchodní značka společnosti vyrábějící obuv Ciciban.

    1 470 Kč
  • Over GRAFFITE 1101
    Over GRAFFITE 1101

    Balocchi je obchodní značka společnosti vyrábějící obuv Ciciban.

    1 560 Kč
  • Over BLU 2194
    Over BLU 2194

    Balocchi je obchodní značka společnosti vyrábějící obuv Ciciban.

    1 650 Kč
  • Maverick GREY 1705
    Maverick GREY 1705

    Celoroční vycházková obuv, kožená, uvnitř textilní podšívka a kožená...

    2 070 Kč